ALCAD CATV jakovahvistin CF-715

Hintatiedot vain rekisteröityneille käyttäjille.

Tuotetunnus (SKU): A13811 Osasto:

Kuvaus

ALCAD CF-715  jakovahvistin paluusuunnalla 65 MHz

Laajakaistajakeluvahvistin maanpäälliseen televisioon saatavana eri lähtötasoilla. Se vahvistaa paluureittiä ja on saatavana eri taajuuksilla mallin mukaan. Siinä on vahvistuksen ja kaltevuuden säätö. Syöttö sisäänrakennetusta hakkurivirtalähteestä. Tulo- ja lähtötestipiste mahdollistaa asennuksen tarkastuksen ja säädön ilman, että TV-signaalia tarvitsee katkaista.

Sovellukset
Käytetään jakeluvahvistimena suurissa yhteisöasennuksissa tai kaapeliverkoissa. Sitä voidaan käyttää linjavahvistimena pienissä kaapeliverkoissa. Näissä asennuksissa on yleensä pitkät kaapelit, jotka vaimentavat ja epätasapainottavat signaalia. Korkeampien taajuuksien kanavat vaimentavat enemmän. Jakeluvahvistimet kompensoivat tämän häviön taajuuskorjaimella ja vahvistavat kanavia lisäämällä mahdollisimman vähän kohinaa.

Ominaisuudet
Valmistettu zamakista ja galvanoidusta levystä maksimaalisen suojauksen saavuttamiseksi. Erilliset kotelot virtalähteelle ja suurtaajuuspiirille. F-tyypin liittimet, jotka sijaitsevat alaosassa asennuksen helpottamiseksi.

 

 

•  CF-715 manuaali tästä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ALCAD CATV jakovahvistin CF-715”