ALCAD CATV jakovahvistin DA-603

Hintatiedot vain rekisteröityneille käyttäjille.

Tuotetunnus (SKU): A13805 Osasto:

Kuvaus

ALCAD DA-603  jakovahvistin paluusuunnalla 65 MHz

Laajakaistajakeluvahvistin maanpäälliseen televisioon (117 dBuV). Siinä on vahvistuksen säätö ja säädettävä kaltevuussäätö. Se vahvistaa paluutien 5 MHz:stä 65 MHz:iin.
Syötetään ulkoisesta virtalähteestä malli FF-200 (sisältyy vahvistimeen). Tulo- ja lähtötestipisteet mahdollistavat asennuksen tarkistamisen ja säätämisen ilman, että TV-signaalia tarvitsee katkaista. Sitä voidaan käyttää jakeluvahvistimena suurissa asennuksissa tai kaapeliverkoissa. Sitä voidaan käyttää myös linjavahvistimena pienissä kaapeliverkoissa.
Näissä asennuksissa on yleensä pitkiä kaapelisarjoja, jotka vaimentavat ja epätasapainottavat signaalia, ja korkeamman taajuuden kanavat vaimentuvat enemmän. Jakovahvistimet kompensoivat tämän menetyksen kaltevuuden säätelyn mensillä, samalla kun ne vahvistavat signaalia ja lisäävät mahdollisimman vähän kohinaa.
Valmistettu zamak- ja galvanoiduista teräslevyistä maksimaalisen suojauksen aikaansaamiseksi. Tulo- ja lähtöliittimet vastakkaisilla puolilla asennuksen helpottamiseksi. F-tyypin liittimet.

• DA-603 manuaali tästä

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ALCAD CATV jakovahvistin DA-603”