ALCAD ZA-431 ohjelmoitava kanavaprosessori yhdelle UHF-kanavalle

Hintatiedot vain rekisteröityneille käyttäjille.

Tuotetunnus (SKU): 9050122 Osasto: Avainsana tuotteelle

Product Description

ALCAD ZA-431 on ohjelmoitavan vahvistimen kanavaprosessori UHF-signaalien prosessoimiseen. Tuote on Alcadin modulaarisen 905-ZA sarjan perusmoduli. 905-ZA tuoteperheestä löytyy täydellinen sarja ohjelmoitavia tuotteita, terrestiaali-, satelliitti-, ja kaapeli-TV-signaalin prosessoimiseen ja vahvistamiseen.

Tuote ZA-431 on suodin, jonka selektiivisyys on omaa luokkaansa, >70 dB / 8 MHz. Tämä mahdollistaa yhden kanavan erottamisen joko häiriösignaalista tai vierekkäisten kanavien mahdollisten tasoerojen säätämisen, molemmat erikseen.
Suodatetun signaalin lähtötaso säädetään joko automatiikalla tai haluttaessa manuaalisesti ohjelmoimalla.

Käyttökohteita ovat keski- tai suurikokoiset MATV- ja SMATV-asennukset. Kohteet, joissa kanavanippujen vastaanottotasojen välillä on isoja eroja, tai tasot vaihtelevat kelin tms. mukana on helpointa korjata ongelmattomiksi automaattisen tasonsäädön avulla.

Kanavaprosessori on ohjelmoitavissa joko infrapunatoimisen ohjelmointikapulan PS-011 tai tietokoneohjelman+liitäntärasian IP-001 avulla. Kun vastaanotettaviksi halutut kanavat ovat tiedossa, on ohjelmointi tehtävissä jo konttorilla ennen asennuskohteeseen menoa. Ohjelmointi on mahdollista tallettaa myös ohjelmointikapulaan/tietokoneohjelmaan, jolloin esim. muutosohjelmointi asennukselle kestää vain muutaman sekunnin. Käyttöönoton yhteydessä on kuitenkin suositeltavaa tarkistaa kanavien keskinäinen lähtötasoero, vaikka automaattinen tasonsäätö oliskin ollut valittuna.

Alcadin perinteisen, korkean laadun johdosta suotimet ovat toiminnoiltaan hyvin vakaita ja mm. sietävät suuria asennuspaikan lämpötilavaihteluita, -10°C…+45°C.

Suotimessa on automaattinen antenniesivahvistimen tunnistus. Esivahvistimen käyttöjännite kytkeytyy päälle, jos esivahvistin on asennettu ja pois, jos tulokaapelin päässä on vain antenni.

Lataa ZA-431 tästä tekninen erittely.
Ohjelmointi- ja asennusopas suomeksi löytyy tästä.
IP-001 liitäntärasian/PC-ohjelman ohje löytyy tästä.