Yritysesittelyt

Teletuote antennituotteet:

ALCAD S.A.

ALCAD S.A. on Espanjan pohjoisosassa, Irúnissa päämajaansa pitävä teletekniikan tuotteitten kansainvälinen suuryritys. Jo yrityksen nimi kertoo heidän vahvuutensa peruskivestä, eli eurooppalaisittainkin korkeasta tuotteitten laadusta. ALCAD on lyhenne espanjankielisistä sanoista ALto CAlidaD, joka suomennetuna on korkea-arvoinen laatu. Tuotteet myös valmistetaan ko. tehtaalla.

Yrityksen päätuotteita ovat:

TV-signaalin vastaanottoon, prosessointiin ja jakeluun liittyvät tuotteet, kuten antennit, antennivahvistimet, suotimet, kuitutuotteet jne.
Kulunvalvonta- ja kutsujärjestelmien tuotteet mm. sairaaloihin ja hoitokoteihin
Erilaiset ovipuhelintuotteet
ALCAD on panostanut merkittävästi nimenomaan tuotekehitykseen sekä valmistettujen tuotteitten laatuun. Tästä kertoo yli 40 hengen korkeakoulutaustainen tuotekehitysosasto yli 1000 m2 tiloissa.

Yritys toimii tietysti ISO 9000 laatujärjestelmän ja ISO 14000 ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

Yhteistyömme ALCAD:in kanssa on jatkunut jo 15 vuotta antennituotteitten puolella. Vahvan molemminpuolisen luottamuksen myötä olemme tuoneet markinoille myös ovipuhelin- sekä kulunvalvontatuotteet, joitten menestykseen pohjoisten olosuhteitten markkinoillamme uskomme vahvasti. Uskoamme vahvistaa kiinteä tuotekehitysyhteistyö ALCAD:in kanssa.

Yhtiön kotisivun osoite on  www.alcad.net

Groupe Cahors

Cahors Group on erikoistunut valmistamaan tuotteita kuudelle päätoimialalle:
– sähköenergia, kaasun ja veden jakelu ja mittaus
– sähkönjakeluverkon keski- ja pienjännitemuuntajat
– sähkönjakeluverkon keski- ja pienjännitekytkimet
– teleliikenneverkkojen tuotteet
– antenni- ja satelliittilähetysten vastaanottoon tarvittavat tuotteet
– huoltopalvelut

Konsernin perusta on MAEC, joka sijaitseen Ranskan lounaiskulmassa. Siellä yhtymällä on nykyaikaiset 26 000 m2 toimitilat, josta suuri osa on koko konsernia palvelevalla tutkimus- ja tuotekehitysosaston käytössä.

Yhtiöllä on sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001 V2000 joka on vahvistettu v. 2002. Samana vuonna heidän fysiikan laboratorionsa sai COFRAC-hyväksynnän, joka on maailmanlaajuisesti hyväksytty takuu laadusta ja osaamisesta.

Konserni on perustettu v. 1910. Nykyisin konsernilla on 1730 työntekijää ja 16 toimipistettä ympäri maailmaa, joissa harjoitetaan toimialoihin liittyvää tutkimus- ja valmistustoimintaa. Konsernin liikevaihto v. 2011 oli 217 M€.

Satelliitti- ja antennitarvikkeiden tuotanto on käynnistetty 1989 ja niitä varten on rekisteröity oma tavaramerkki VISIOSAT ®.

Yhtiön kotisivun osoite: www.cahors-ced.com

 

Kalmakoski Ky

Teletuote.fi antenniliiketoiminnan omistava Kalmakoski Ky on vireä teletekniikan maahantuonti- ja asiantuntijayritys keskisessä Suomessa. Toimintamme on alkanut 1978 antenni- ja asennustarvikkeitten valmistamisella, jatkamaan vanhemman sukupolven työtä.

Antenniliiketoimintamme perustana on antennitekniikan vahva tuntemus 1960-luvun alusta alkaen, kymmenien tuhansien antennien valmistus 1900-luvun loppuosalla sekä omakohtaiset vuosien asennuskokemukset antennijärjestelmistä.

Toimimme myös tuotannollisena yrityksenä, tuotteistamme tutuimpia lienevät Tele-Tuote mastokiinnikkeet. Metallituotteita olemme valmistaneet reilun 35 vuoden aikana kotimaisten päähankkijoittemme tarpeitten lisäksi myös vientiin, mm. Kiinaan, useisiin Euroopan maihin sekä Amerikan mantereelle.

Toimipaikkamme sijaitsee Keuruun Pohjoisjärvellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella kaikkiin ilmansuuntiin.

Ovipuhelintuotteita varten meillä on oma sivustonsa: www.ovipuhelintukku.fi

Metallituotevalmistusta esitellään: www.kalmakoski.fi